Jačanje kapaciteta nevladinog sektora – II. trening radionica.

Piše: Ivana Marin — 1. ožujka, 2008.

Druga trening radionica namijenjena jačanju kapaciteta nevladinog sektora održana je u Murteru 06,07 i 08 ožujka 2008. u Edukacijskom centru održivog razvoja otoka i priobalja s početkom u 8:30 sati. Na interaktivan način obradile su se teme: praćenje i evaluacija programa i projekta; komunikacija s potencijalnim partnerima; korištenje medija za mobiliziranje javnosti; vještine planiranja i provedbe projekata/kampanja.

Svoja znanja i iskustva sudionicima su putem prezentacija prenijele Irena Brnada (REC Hrvatska) i Christy Duijvelaar (Treevelop Projects & Processes, Nizozemska). Na radionici su sudjelovali predstavnici 8 udruga iz Murtera, Rogoznice, Primoštena, Brodarice, Vodica i Prvić Šepurine.

II. trening radionica

II. trening radionica

Ovo je druga od tri planirane radionice, a na kraju ciklusa radionica redovitim polaznicima će se dodjeljivati certifikati. Radionice su dio MATRA projekta „Doprinos održivom razvoju obale i otoka Šibensko – Kninske županije“ čiji je nositelj Sveučilište u Wageningenu (Nizozemska), u lokalnoj koordinaciji Ekološke udruge Argonauta iz Murtera.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka