Radionica – HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD.

Piše: Ivona Jadrić — 9. svibnja, 2009.

U sklopu projekta „Doprinos održivom razvoju obale i otoka Šibensko-kninske županije“ želja nam je unaprijediti sustav informiranja zainteresiranih dionika sa otočnog i priobalnog područja o mogućnostima unapređenja svog rada te bolje promidžbe njihovih proizvoda. Radimo na uspostavi Mreže za održivi razvoj na razini otoka Murtera koja bi doprinjela jačoj suradnji na promociji otoka kao i na povezivanju specifičnih autohtonih proizvoda koji bi osiguravali unapređenje kvalitete turističke ponude cijelog otoka, stoga održivijem razvoju cijelog otoka Murtera.

Želimo pozvati sve dosadašnje i potencijalne članove mreže da prisustvujete radionici – Hrvatski otočni proizvod koju će voditi gđa Maja Đirlić iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture RH, Uprave za otočni i priobalni razvoj te dr.sc. Renata Tomljenović iz Instituta za turizam koja  će pomoći u pripremi Otočnog „paketa“ proizvoda kao i pripremu Marketinškog plana za isti.

Radionica na koju Vas pozivamo održat će se 9. svibnja 2009. u 9.30h u prostorima Edukacijskog centra za održivi razvoj, Pijaca Društva seoske izobraženosti bb, Selo-Murter. Namijenjena je Vama, dionicima sa otoka Murtera koji su dosadašnji i potencijalni članovi Mreže za održivi razvoj – radne grupe otok Murter.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka