Otok Murter i Pirovac – zajedničko predstavljanje u Beogradu.

Datum objave: 20. veljače, 2011.

Na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 24. – 27. veljače 2011. Hrvatska će sudjelovati kao zemlja partner te posebno biti predstavljena kao turističko odredište. Na sajmu će sudjelovati 885 izlagača iz 43 države. Na hrvatskom će se štandu od 220 četvornih metara predstaviti hrvatska turistička ponuda općenito ali će nastupiti i više suizlagača turističkih tvrtki i zajednica.

Novost u predstavljanju Šibensko-kninske županije i njene turističke ponude bit će izaslanstvo predstavnika turističkog sektora s otoka Murtera i Pirovca koje će u hotelu Sučević u Beogradu, u petak 25. veljače, održati predstavljanje i  gastro-zabavnu večer na kojoj će prezentirati turističku ponudu otoka Murtera (Betine, Jezera, Murtera, Tisna) te susjednog Pirovca.

Na predstavljanju se očekuju visoki predstavnici Ministarstva turizma, Grada Beograda, medija, poslovnog i turističkog sektora te javnog života u Srbiji. Večeru za uzvanike pripremat će nekoliko poznatih ugostitelja s područja otoka Murtera i Pirovca, a glazbeni dio večeri uveličat će ženska klapa Mela s otoka Murtera.

U organizaciji zajedničkog nastupa sudjeluju Turističke zajednice iz Betine, Jezera, Murtera, Tisnoga i Pirovaca uz značajan doprinos udruge Argonauta kroz projekt Otok Murter –  Otok otoka (zajednička promocija i brendiranje otoka Murtera).  Općine Murter-Kornati, Tisno i Pirovac te Nacionalni park Kornati također su podržali ovakav zajednički nastup na ovom i drugim međunarodnim turističkim sajmovima.

„Okusi i zvuci Mediterana nek` vas privuku k nama “ mogao bi biti slogan kojim će se otok Murter i Pirovac predstaviti ove godine u Beogradu. Cilj je ohrabriti goste s ovog tržišta da se u većem broju odluče na ljetovanje u zanimljivim mikro – destinacijama kakve su Tisno, Jezera, Betina, Murter i Pirovac koje zajednički imaju puno toga za ponuditi. Vjerujemo kako emitivno turističko tržište Srbije ima potencijal rasta u narednim sezonama i očekujemo da će se trud uložen u promociju na tom tržištu isplatiti. (I.P.)

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island