Outdoor managament training.

Datum objave: 13. ožujka, 2011.
Predstavnice Argonaute na međunarodnom seminaru u Češkoj

Od 5.-12. ožujka 2011. u češkom planinskom mjestašcu Loučna nad Desno (Jeseniky Mountains), smještenom na 1100 metara nadmorske visine, održan je seminar “Outdoor managament training”. Seminar je bio namjenjen mladima koji su aktivni u civilnom sektoru – posebno u udrugama mladih i za mlade s ciljem razvijanja kompetencija u vođenju, i svima koji su zainteresirani za osobni razvoju u vođenju ljudi.

Program na otvorenom uključivao je metode vođenja, teambuilding, identifikacije uloga u timu, povećanje efikasnosti komuniciranja unutar tima i između timova, razvoj konstruktivnog kriticizma i uspješno upravljanje konfliktom, aktivna relaksacija u ne-tradicionalnom obliku – moderne tehnike stres-menađmenta, razvoj vještina za konstruktivni prijenos povratnih informacija sebi i drugima.

Na seminaru su sudjelovali predstavnici deset europskih zemalja: Nizozemska, Portugal, Češka, Slovačka, Hrvatska, Rumunjska, Bugarska, Italija, Grčka i Poljska – ukupno 30 osoba. Hrvatsku su predstavljali predstavnici udruge Help iz Splita (Luka Ritterman, Ivor Madrešić) i Argonaute iz Murtera (Ivona Pribilović, Bruna Petani).

Predstavnice udruge Argonauta uspostavile su nekoliko vrlo vrijednih kontakata s predstavnicima civilnih organizacija iz drgih europskih zemalja te razradile sa svojim timovima nekoliko projektnih ideja za koje vjeruju da će se ostvariti u novim međunarodnim projektima za mlade.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island