Nastup otoka Murtera na CroTouru 2011.

Piše: Sanja Tabori — 27. ožujka, 2011.

Od 23. do 26. ožujka 2011. na Zagrebačkom Velesajmu održan je međunarodni sajam turizma ‘CroTour 2011’. Kao i prethodnih godina, CroTour je bio organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH te uz podršku Hrvatske turističke zajednice i Svjetske turističke organizacije.

Sajam je otvorila predsjednica Vlade RH koja je u obilasku sajma posjetila i štand TZ Šibensko-kninske županije. Na sajmu zapažen bio je i zajednički nastup Tisnog, Jezera, Betine i Murtera odnosno Otoka Murtera koji je koordinirala naša udruga.

Sajam je namijenjen domaćim i inozemnim putničkim agencijama i organizatorima putovanja, vlasnicima hotela, restorana, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, kao i potencijalnim investitorima. Za vrijeme 4. međunarodnog sajma turizma ‘CroTour 2011.’ održao se i 3. međunarodni sajam hrane, pića i inovativne gastronomije ‘inGA’, 16. međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo ‘Vinovita’ te 3. međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i kateringa ‘Hotel & Gastroteh’.

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka