Nastup otoka Murtera na CroTouru 2011.

Datum objave: 27. ožujka, 2011.

Od 23. do 26. ožujka 2011. na Zagrebačkom Velesajmu održan je međunarodni sajam turizma ‘CroTour 2011’. Kao i prethodnih godina, CroTour je bio organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH te uz podršku Hrvatske turističke zajednice i Svjetske turističke organizacije.

Sajam je otvorila predsjednica Vlade RH koja je u obilasku sajma posjetila i štand TZ Šibensko-kninske županije. Na sajmu zapažen bio je i zajednički nastup Tisnog, Jezera, Betine i Murtera odnosno Otoka Murtera koji je koordinirala naša udruga.

Sajam je namijenjen domaćim i inozemnim putničkim agencijama i organizatorima putovanja, vlasnicima hotela, restorana, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, kao i potencijalnim investitorima. Za vrijeme 4. međunarodnog sajma turizma ‘CroTour 2011.’ održao se i 3. međunarodni sajam hrane, pića i inovativne gastronomije ‘inGA’, 16. međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo ‘Vinovita’ te 3. međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i kateringa ‘Hotel & Gastroteh’.

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island