Predstavljamo projekt “KORNATI – VAŽNO JE O MORU ZNATI”.

Datum objave: 10. prosinca, 2013.

Cilj projekta KORNATI – VAŽNO JE O MORU ZNATI je jačanje svijesti o vrijednosti prirode, specifično Kornatskog otočja kroz edukacijske izlete/programe  te uprizorenje  edukativne slikovnice „LEONARDO I PRIJATELJI“ (u izdanju Udruge Argonauta) u lutkarsku predstavu, sve primarno namijenjeno boljoj inkluziji djece s poteškoćama u razvoju s područja Šibensko-kninske u izvanškolske aktivnosti.

Udruga Argonauta projekt će provoditi u razdoblju od siječnja do kolovoza 2014. godine u uskoj suradnji s partnerima na projektu: Udruga Kamenčići-Šibenik, Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac-Šibenik, Općina Murter-Kornati, JU NP Kornati i OŠ Murterski škoji-Murter. Vanjski suradnik na projektu je Lutkarsko kazalište “Svijet lutaka” iz Zagreba.

Projekt vrijednosti 70 000 kuna financira Ministarstvo Znanosti, obrazovanja i športa a odobren je u sklopu Natječaja za financijske potpore projektima udruga u području  izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2012./2013.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island