Prijavite se na lutkarske radionice!.

Piše: Ivona Jadrić — 10. ožujka, 2014.
U sklopu projekta “Kornati-važno je o moru znati” otvorene su prijave za lutkarske radionice. Ciklus radionica “od priče do predstave” održavat će se od 19. do 23. ožujka 2014. u Edukacijskom centru za održivi razvoj (Sokolana), Selo – Murter na adresi Pijaca Društva seoske izobraženosti bb.
Namijenjene su prvenstveno odgajateljima i učiteljima, te ostalim kreativcima koji se u svom radu obraćaju najmlađoj populaciji (3-7 god.). Radionice će voditi gđa.Ivka Babić iz zagrebačkog Lutkarskog kazališta “Svijet lutaka”, odgojiteljica i lutkarica s dugogodišnjim iskustvom.

Radionice uključuju aktivnosti izrade kazališnih lutaka, uz animaciju lutaka, učenje i vježbanje “lutkarske abecede” (zakonitosti rada s lutkom), kazalište sjena, prilagođavanje priče za lutkarsku predstavu, stvaranje predstave…

Cilj radionica je da iznjedre ekološku predstavu koju će glumci amateri/volonteri izvesti za djecu u predškolskim ustanovama na otoku Murteru i šire. Troškove materijala potrebnih za izradu lutaka snosi Udruga Argonauta.

Raspored radionica:

srijeda 19.ožujak 17-20 h
četvrtak 20.ožujak 17-20 h
petak 21.ožujak 17-20 h
subota 22. ožujak 9-12 h
nedjelja 23. ožujak od 9-12 h

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka