Dani otvorenih vrata udruge Argonauta!.

Datum objave: 1. lipnja, 2014.
Povodom Dana otvorenih vrata udruga od 5. do 7. lipnja udruga „Argonauta“ će predstaviti svoje aktivnosti, cjelokupan rad udruge te mogućnosti volontiranja.
Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga 2014., čiji je cilj građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata građanima od 5. do 7. lipnja.

Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

Udruga Argonauta tako će 5. lipnja od 10.00 do 14.00 sati “otvoriti svoja vrata” u prostoru Edukacijskog centra za održivi razvoj otoka i priobalja (prostor stare Sokolane, u Selu malo iznad vrtića), gdje će se svi zainteresirani moći informirati o radu uduge Argonauta te mogućnostima volontiranja.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island