Pogledajte blog naših EVS volontera.

Piše: Ivana Marin — 17. ožujka, 2016.

Pozdrav svima,

Mi smo EVS volonteri i željeli bi  vas pozvati da posjetite naš blog!

https://insidemurter.wordpress.com/

Na našem blogu možete doznati  što je to Europska volonterska služba, zašto smo se odlučili odraditi naš EVS projekt u Hrvatskoj i pokazati vam kako i vi možete postati volonter! Također pišemo o životu na otoku i o projektima u koje smo uključeni.

Gosia iz Poljske

Ja sam morski biolog i ronilac početnik. Za vrijeme studiranja  sudjelovala sam u raznim volonterskim projektima kao što je Blue Patrol WWF. Aktivno sam sudjelovala u radionicama na temu ​​ekološkog istraživanja i konzervacijske biologije u Akvariju Gdynia i Zoološkom vrtu u Wroclawu, te u studentskim razmjenama u Italiji. Volim putovati, a različite kulture oduvijek me fasciniraju.

Sergio iz Španjolske

Imam 26 godina i završio sam studij Znanosti o okolišu prije godinu dana. Nakon završenog studija krenuo sam u potragu za EVS projektom koji je povezan s prirodom. Mislim da je ovo dobra prilika za unaprijediti sebe kao osobu, steći nove vještine, upoznati nove kulture i nove ljude. Želim učiniti nešto dobro za prirodu i planet, a možda najbolji način za to je kroz edukaciju.bloog

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka