Pogledajte blog naših EVS volontera.

Piše: Ivana Marin — 17. ožujka, 2016.

Pozdrav svima,

Mi smo EVS volonteri i željeli bi  vas pozvati da posjetite naš blog!

https://insidemurter.wordpress.com/

Na našem blogu možete doznati  što je to Europska volonterska služba, zašto smo se odlučili odraditi naš EVS projekt u Hrvatskoj i pokazati vam kako i vi možete postati volonter! Također pišemo o životu na otoku i o projektima u koje smo uključeni.

Gosia iz Poljske

Ja sam morski biolog i ronilac početnik. Za vrijeme studiranja  sudjelovala sam u raznim volonterskim projektima kao što je Blue Patrol WWF. Aktivno sam sudjelovala u radionicama na temu ​​ekološkog istraživanja i konzervacijske biologije u Akvariju Gdynia i Zoološkom vrtu u Wroclawu, te u studentskim razmjenama u Italiji. Volim putovati, a različite kulture oduvijek me fasciniraju.

Sergio iz Španjolske

Imam 26 godina i završio sam studij Znanosti o okolišu prije godinu dana. Nakon završenog studija krenuo sam u potragu za EVS projektom koji je povezan s prirodom. Mislim da je ovo dobra prilika za unaprijediti sebe kao osobu, steći nove vještine, upoznati nove kulture i nove ljude. Želim učiniti nešto dobro za prirodu i planet, a možda najbolji način za to je kroz edukaciju.bloog

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka