Sudjelovali smo na radionici Nacionalne zaklade za provedbu programa DKU.

Datum objave: 4. svibnja, 2018.

Udruga Argonauta sudjelovala je na dvodnevnoj radionici podrške provedbi projekata za korisnike bespovratnih sredstava dodijeljenih temeljem Poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Radionica je održana od 2. do 3. svibnja 2018. g. u prostorijama IMPACT centra u Zadru.

Udruga Argonauta u suradnji s Veterinarskim fakultetom u Zagrebu te Morskim obrazovnim centrom iz Pule provodi u sklopu ovog Poziva projekt pod nazivom „Plavi projekt- doprinos razvoju programa društveno korisnog učenja na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu“, a s obzirom da je udruzi Argonauta ovo prvi EU projekt unutar Europskog socijalnog fonda, sudjelovanje na ovoj radionici bilo je od iznimne važnosti.

Radionica je održana sa svrhom osnaživanja korisnika bespovratnih sredstava za izradu što kvalitetnije dokumentacije vezano uz provedbu projekata te izvještavanje o provedbi s ciljem posrednog ubrzanja postupka izvještavanja.

Radionica je sadržajno najviše bila usmjerena financijsko i narativno izvještavanje, a kroz grupne zadatke, korisnici su imali priliku praktično primijeniti znanje stečeno na radionicama te razjasniti eventualne preostale nejasnoće.

Djelatnici Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva odgovorili su na sva pitanja sudionika te nastojali približiti moguće probleme tijekom provedbe i izvještavanja projekta. Na radionici su predstavljeni natječaji u najavi, a vrlo korisno bilo je i međusobno upoznavanje korisnika bespovratne potpore te njihovih projekata. Zahvaljujemo organizatorima na pozivu te se veselimo budućim radionicama.

Foto: NZZRCD

 

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island