Traži se volonter/ka za EVS u Turskoj.

Piše: Sanja Kovačev — 8. svibnja, 2018.

Udruga Argonauta nudi priliku za sudjelovanje na projektu Europske volonterske službe (EVS) u Turskoj mladima iz Hrvatske u dobi od 17 do 30 godina. EVS je aktivnost mobilnosti mladih programa ERASMUS+. To znači da mladi ljudi u dobi od 17 do 30 godina imaju priliku otići volontirati u neku od zemalja pokrivenih programom (sve europske zemlje i neke partnerske; popis možete pronaći u vodiču). Programom su osigurani smještaj, prehrana, zdravstveno osiguranje, putni trošak volontera te džeparac za vrijeme boravka.

Aktualni projekt provodi udruga Third Eye Association Mediterranean T.E.A.M. iz Turske koja traži jednog volontera ili volonterku za projekt „Gledajmo svijet očima EVS-a“. Radi se o kratkoročnom projektu EVS-a u trajanju od dva mjeseca u gradiću Kazanli, Mersin. Aktivnosti EVS-a odnose se na čišćenje Kazanli plaže, zaštitu i monitoring morskih kornjača, posjet školama i drugim ustanovama u cilju podizanja svijesti o zaštiti okoliša i morskih kornjača itd. EVS projekt pokriva trošak putovanja, hrane i smještaja volontera. Projektna aktivnost započinje 12. lipnja i traje do 09. kolovoza 2018.

Za prijavu na projekt potrebno je poslati životopis u Europass formatu te motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail sanja.tabori@argonauta.hr. Rok prijave je do 20. svibnja 2018. Za više informacija o projektu, posjetite sljedeći link https://drive.google.com/drive/folders/1HoypRDVpyU-BoZzMPz3V29mgqPwEfcHb.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka