Sudjelovali smo na Provedbenoj radionici Nacionalne zaklade.

Piše: Sanja Kovačev — 11. svibnja, 2018.

Predstavnici udruge Argonauta sudjelovali su na Provedbenoj radionici Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Radionica je održana jučer, 10. svibnja od 11 sati u prostorijama hotela Dubrovnik u Zagrebu.

Radionici su prisustvovali korisnici bespovratnih sredstava u okviru ESF programa u sklopu poziva „Umjetnost i kultura za mlade“ te „Društveno korisno učenje“, a cilj radionice je „bio upoznati sve predstavnike korisnika bespovratnih sredstava o obvezama u provedbi ugovora od dodjeli bespovratnih sredstava, pravovremenom planiranju aktivnosti, uputama za pridržavanje pravila vidljivosti, obvezama izvješćivanja o financiranim aktivnostima“. Radionicu su održali djelatnici Nacionalne zaklade, Odjela za pripremu i praćenje provedbe programa Europske unije.

Sudionici radionice imali su priliku upoznati se s pravilnim ispunjavanjem obrasca nabave i zahtjeva za nadoknadom sredstava, a posebno koristan bio je drugi dio radionice u kojem su djelatnici Nacionalne zaklade predstavili platformu koja korisnicima bespovratnih sredstava omogućava lakše izvještavanje i podnošenje zahtjeva za nadoknadu sredstava.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka