Sudjelovali smo na Provedbenoj radionici Nacionalne zaklade.

Datum objave: 11. svibnja, 2018.

Predstavnici udruge Argonauta sudjelovali su na Provedbenoj radionici Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Radionica je održana jučer, 10. svibnja od 11 sati u prostorijama hotela Dubrovnik u Zagrebu.

Radionici su prisustvovali korisnici bespovratnih sredstava u okviru ESF programa u sklopu poziva „Umjetnost i kultura za mlade“ te „Društveno korisno učenje“, a cilj radionice je „bio upoznati sve predstavnike korisnika bespovratnih sredstava o obvezama u provedbi ugovora od dodjeli bespovratnih sredstava, pravovremenom planiranju aktivnosti, uputama za pridržavanje pravila vidljivosti, obvezama izvješćivanja o financiranim aktivnostima“. Radionicu su održali djelatnici Nacionalne zaklade, Odjela za pripremu i praćenje provedbe programa Europske unije.

Sudionici radionice imali su priliku upoznati se s pravilnim ispunjavanjem obrasca nabave i zahtjeva za nadoknadom sredstava, a posebno koristan bio je drugi dio radionice u kojem su djelatnici Nacionalne zaklade predstavili platformu koja korisnicima bespovratnih sredstava omogućava lakše izvještavanje i podnošenje zahtjeva za nadoknadu sredstava.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island