Eko Božić Udruge Argonauta.

Datum objave: 12. prosinca, 2018.

Eko Božić je kampanja udruge Argonauta u sklopu programa Općina Murter- Kornati “Božić je u mome mistu” kojom želimo potaknuti Male i Velike da na Božićno vrijeme gledaju kao na priliku za kvalitetno druženje, razvijanje kreativnosti i podizanje svijesti o ekološkom načinu života. Od početka prosinca pa sve do samog Božića, djelatnici Udruge spremit će po jednu „čokoladicu“ u svom adventskom kalendaru. Naša čokoladica, neće biti jestiva, ali će biti SAVJET i IDEJA kako da Božić postane EKO, a da se pritom i odlično zabavi.
Kako napraviti adventski kalendar od recikliranih materijala, kako izraditi božićnu dekoraciju od materijala koje pronađete u kući, kako umotati poklone besplatno i jednostavno, samo su neke od ideja i savjeta koje će udruga Argonauta svakodnevno objavljivati na svojom stranicama. Bit će tu i koji EKO recept, jer ipak – što je Božić bez slatkoga?! 😊
Božić je vrijeme kada se enormne količine novca troše na darove i dekoracije koje će već možda sutra, završiti na otpadu. Da ne spominjemo silne ukrasne papire čija je svrha kratkog vijeka, a otpad koji za sobom ostavljaju „tuđi problem“.
Kako bi ove godine u svom domu stvorili još topliju božićnu atmosferu, nadamo se ćete iskušati barem nekoliko savjeta i ideja za EKO BOŽIĆ, a pritom uživati i osvijestiti ekološki način života.

Kreativno i kvalitetno vrijeme provedeno sa svojim najmilijima nikakav novac ne može kupiti, zar ne? 💖🤗🎁♻️🤩 

Stranicu možete pratiti na: https://www.facebook.com/Eko-Bo%C5%BEi%C4%87-udruge-Argonauta-1002277826647756/?ref=settings

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island