Odabrani studenti za sudjelovanje u aktivnostima “Plavog projekta”.

Datum objave: 29. siječnja, 2019.

Odabrano je 30 studenata Veterinarskog fakulteta u Zagrebu koji će sudjelovati u projektnim aktivnostima “Plavog projekta”.

U studenom je održana informativna radionica za sve zainteresirane studente Veterinarskog fakulteta u Zagrebu pri čemu su studenti informirani o “Plavom projektu” te aktivnostima koje će se provoditi u narednom periodu. Studenti su pozvani da se prijave za sudjelovanje u projektu motivacijskim pismom i životopisom na adresu udruge Argonauta.

Zaprimljeno je blizu 50 prijava studenata, a uz domaće studente zaprimljeno je i nekoliko prijava međunarodnih studenata koji su na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Erasmus+ programa.

Konačno, odabrano je 30 studenata koji kompetencijama navedenim u životopisu i motivacijskom pismu najviše odgovaraju profilu studenta traženom za ovaj projekt. Studenti su o odabiru obaviješteni putem e-maila, a detaljnije upute o sudjelovanju slijede uskoro. Odabrani studenti sudjelovat će na terenskoj nastavi u Puli i Murteru tijekom ovog proljeća, a potom će studenti imati zadatak u određenom budžetu provesti svoje studentske projekte koje se tiču zaštite morskog okoliša, a bazirane na pet mentorskih programa koji su razvijeni u sklopu “Plavog projekta” od strane profesora VFSZ-a u suradnji s predstavnicima OCD-a te stručnjaka u provedbi DKU-a.

Odabranim studentima čestitamo te im želimo uspješno sudjelovanje u “Plavom projektu”! 🙂

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island