IZLET NA FARMU HAPPY HORSE.

Datum objave: 19. veljače, 2019.

Napokon izlet! Eko patrolaši su standardno druženje subotom zamijenili nedjeljom i to kako bi otišli na edukativni izlet na farmu Happy horse u Dubravi kod Šibenika.

Stigli smo taman u vrijeme doručka životinja, pa smo pristojno pričekali da u miru pojedu. Za to su vrijeme patrolaši uživali u suncu i u zabavnom sadržaju farme Happy horse. Dječaci su naravno igrali nogomet na ograđenom terenu(kavez). Djevojčice su također igrale nogomet, ali onaj stolni. Neki su pak hvatali sunce na dječjem igralištu, a posebno im je bila zanimljiva ljuljačka sa košarom(mrežom). Prava uživancija!

Nakon toga krenulo se u razgledavanje farme. Prvo su se posjetile crne svinje i praščići, te koze i jarčići. Najviše su se obradovali zečevima i kunićima, pored kojih su bili paunovi i koke. Stiglo se i do ljama. Ljame Dunko, Manda i Madnina kćer Janja, deve su južno-američkog porijekla ali dalmatinskih imena. Kao šlag na kraju patrolaši su se upoznali s najvećim životinjama na ovoj farmi – KONJIMA, koje su imali priliku i jahati. Kad je nešto lijepo, obično imate osjećaj da kratko traje, pa tako je brzo došlo i vrijeme da se oprostimo od ovih predivnih životinja na farmi i krenemo natrag za Murter.

Do sljedećeg puta, vaši EKO-PATROLAŠI 😉

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island