Educirali smo se o K3 aktivnosti u sklopu Erasmus+ programa.

Datum objave: 3. travnja, 2019.

Djelatnice udruge Argonauta sudjelovale su u utorak, 02. travnja na Radionici za pripremu projektnih prijava u sklopu Ključne aktivnosti  3: Projekti u okviru dijaloga s mladima koju je provela Petra Pekica iz Agencija za mobilnost i programe EU.

Radionica je održana u Gradskoj vjećnici u Šibeniku, te je okupila 15ak predstavnika udruga, lokalne samouprave i sl. zainteresiranih za prijavljivanje vlastitih projektnih ideja na natječaj u sklopu K3- dijaloga s mladima.

Ključna aktivnost 3 u okviru programa Erasmus+ usmjerena je na strukturirani dijalog kroz podršku sastancima mladih i donositelja odluka te reformama politika za mlade. Cilj je osnažiti mlade za aktivno sudjelovanje u demokratskom životu te poticati debate vezane za teme i prioritete određene ciklusom strukturiranog dijaloga kako bise kroz dijalog mladih i donositelja odluka dobili rezultati korisni pri donošenju politika prema mladima.

Sudionici radionice imali su priliku čuti i iskustva iz prve ruke od strane Gorana Biličića iz udruge Info Zona iz Splita, koji je predstavio primjer projekta Info Zone u okviru K3.

Radionica je bila korisna te zahvaljujemo Agenciji za mobilnost i programe EU na organizaciji iste i prilici za sudjelovanje.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island