Sudjelovali smo na provedbenoj radionici u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje.

Datum objave: 7. svibnja, 2019.

Predstavnica udruge Argonauta te predstavnica LAG-a More 249 06.05.2019. sudjelovale su na Provedbenoj radionici za projekte odobrene u okviru Švicarsko- hrvatskog programa suradnje.

Radionica je održana u hotelu Dubrovnik u Zagrebu te je okupila 70-ak predstavnika organizacija civilnog društva, škola i lokalnih samouprava, tj. partnera na projektima odobrenim u okviru Švicarsko- hrvatskog programa suradnje.

Predstavnici Ureda za udruge upoznali su korisnike i partnere s procedurama izvještavanja, plaćanja, nabave, izmjena ugovora i provjere na licu mjesta. Sudionici su imali priliku tijekom radionice upoznati se s ulogama institucija uključenih u provedbu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u Republici Hrvatskoj te se upoznati s mogućnostima ostvarenja sufinanciranja putem Javnog poziva za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova.

Radionica je bila višestruko korisna, a posebice je zanimljivo bilo umrežavanje korisnika kroz vježbe, čime su ostvareni novi kontakti i potencijalne buduće suradnje.

FOTO: Ured za udruge

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island