Studentska edukacija o korištenju aplikacije “CroDolphin” u Murteru ovog vikenda.

Piše: Sanja Tabori — 29. svibnja, 2019.

Što učiniti kad vidite dupina? Zašto je važno dojaviti pojavu dupina nadležnim institucijama? Kako se koristi aplikacija CroDolphin? Odgovore na sva ova pitanja zainteresiranoj javnosti pripremit će studenti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i predstaviti svoj projekt u subotu, 01.lipnja 2019.g od 19h u prostorijama udruge Argonauta (Butina 2) kroz predavanje na temu Važnost praćenja broja i lokacije dupina u našem akvatoriju .

Na predavanju saznajte kako brzo i jednostavno preko mobilne aplikacije zabilježiti lokaciju dupina, te pridonijeti očuvanju ovih zaista posebnih morskih sisavaca. Kroz predavanje će biti predstavljena mobilna aplikacija CROdolphin, a sve sudionike očekuju promo majice i letci, te zakuska.

Studenti svoje studentske angažmane provode u sklopu “Plavog projekta”, projekta čiji je nositelj udruga Argonauta u partnerstvu s Veterinarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Morskim obrazovnim centrom Pula. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka