Završna konferencija “Plavog projekta” u Zagrebu.

Datum objave: 16. listopada, 2019.

Ovaj petak, 18.listopada 2019. održat će se završna konferencija “Plavog projekta- doprinos razvoju programa DKU na VFSZ-u”. U sklopu konferencije bit će predstavljeni rezultati projekta, ali i priručnik nastao kroz projekt “Plavi priručnik- priručnik o društveno korisnom učenju”.

Osim predstavnika partnerskih organizacija, završnoj konferenciji prisustvovat će studenti koji su sudjelovali u razradi i implementaciji studentskih DKU projekata u Murteru i Puli tijekom ovog proljeća.

Završna konferencija održat će se u u 12,00h u Amfiteatru Zavoda za anatomiju, histologiju i embriologiju Veterinarskog fakulteta, Heinzelova 55, Zagreb. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno proslavimo završetak “Plavog projekta” koji je potaknuo interes i osposobio studente veterinarske medicine za angažman na poslovima aktivne zaštite morskih životinja, prvenstveno morskih kornjača i dupina te unaprijedio suradnju OCD- a i Veterinarskog fakulteta.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ostvaren je u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. ESF-a, te Poziva “Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Projektne aktivnosti provodit će se na području Šibensko- kninske, Zagrebačke i Istarske županije, a vrijednost projekta iznosi 1.004.727,31 Kn.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island