Završna konferencija “Plavog projekta” u Zagrebu.

Piše: Sanja Kovačev — 16. listopada, 2019.

Ovaj petak, 18.listopada 2019. održat će se završna konferencija “Plavog projekta- doprinos razvoju programa DKU na VFSZ-u”. U sklopu konferencije bit će predstavljeni rezultati projekta, ali i priručnik nastao kroz projekt “Plavi priručnik- priručnik o društveno korisnom učenju”.

Osim predstavnika partnerskih organizacija, završnoj konferenciji prisustvovat će studenti koji su sudjelovali u razradi i implementaciji studentskih DKU projekata u Murteru i Puli tijekom ovog proljeća.

Završna konferencija održat će se u u 12,00h u Amfiteatru Zavoda za anatomiju, histologiju i embriologiju Veterinarskog fakulteta, Heinzelova 55, Zagreb. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno proslavimo završetak “Plavog projekta” koji je potaknuo interes i osposobio studente veterinarske medicine za angažman na poslovima aktivne zaštite morskih životinja, prvenstveno morskih kornjača i dupina te unaprijedio suradnju OCD- a i Veterinarskog fakulteta.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ostvaren je u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. ESF-a, te Poziva “Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Projektne aktivnosti provodit će se na području Šibensko- kninske, Zagrebačke i Istarske županije, a vrijednost projekta iznosi 1.004.727,31 Kn.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka