Otvorena izložba ‘Svijet mojim očima’ Centra Šubićevac.

Datum objave: 17. listopada, 2019.

Krajem prošlog mjeseca izvijestili smo o radionicama na Colentumu koje su pohodili korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac, a koje su rezultat suradnje Udruge Argonauta, Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac te Muzeja grada Šibenika.

“Mala arheološka radionica” u vodstvu Vedrane Ćetković iznjedrila je prekrasan mozaik sa logom Colentuma koji prikazuje malog Kvinta i obrise tlocrta lokaliteta Colentum, dok je drugu radionicu fotografije vodio Željko Krnčević u sklopu projekta “KULTajmo u Šibeniku”.

Ukupno 25 fotografija koje su napravili korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac, predstavljene su jučer javnosti na otvaranju izložbe ‘Svijet mojim očima’. Korisnici Centra fotografirali su njima zanimljive detalje na arheološkom lokalitetu Colentum na Murteru. Nakon predstavljanja izložbe, Željko Krnčević, ravnatelj Muzeja grada Šibenika, najavio je i skorašnju aukciju fotografija koja će se održati u Muzeju, a sav novac prikupljen aukcijom bit će namijenjen Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

Čestitamo autorima fotografija i sretni smo zbog prekrasnih rezulata suradnje!

Foto:Šibenski portal, Mirna Vulin

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island