Završena provedba “Plavog projekta”.

Datum objave: 25. listopada, 2019.

“Plavi projekt- doprinos razvoju programa DKU na VFSZ” službeno završava današnjim danom.

Završnom konferencijom za novinare, otvorenjem Edukacijskog centra pri Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te distribucijom priručnika zaključene su aktivnosti projekta.

18 mjeseci projekta donijelo je nova iskustva, znanja, partnerstva i društveno korisne projekte. U projektu je sudjelovalo 30 studenata Veterinarskog fakulteta, njihovi profesori, mentori iz organizacija civilnog društva te volonteri. Zajedničkim djelovanjem nastalo je 10 društveno korisnih projekata koji će zasigurno imati dugoročan učinak na zaštitu morskog okoliša, tj.zaštitu dupina i morskih kornjača.

Udruga Argonauta kao voditelj projekta može zaključiti kako su ciljevi projekta ispunjeni u potpunosti: studenti su osmišljavanjem i provedbom DKU projekata doprinijeli zajednici i postali su aktivni građani, a dugoročno partnerstvo uključenih partnera, nakon uspjeha provedenog projekta i odlične suradnje, zasigurno će se ostvariti kroz neke od budućih projektnih prijedloga.

Uzrečica kaže “Motivacija nas tjera da počnemo, a navika da idemo dalje” , stoga vjerujemo da će nas kraj projekt zapravo motivirati za nove ideje i zajedničke projekte. Zahvaljujemo svima koji su kroz ovih 18 mjeseci doprinijeli realizaciji projektnih aktivnosti i ispunjenju projektnih ciljeva!

Foto: Jon Levitt

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island