Adventske aktivnosti udruge Argonauta.

Datum objave: 2. prosinca, 2019.

Udruga Argonauta i ove se godine priključila organizaciji Adventa u Murteru, a na poziv organizatora Adventure u Šibeniku, ove godine sudjelujemo i na šibenskoj Adventurici s radionicom za najmlađe.

Djelatnici udruge već nekoliko dana marljivo rade na pripremi adventa u Murteru- pomažu u gradnji jaslica u centru mjesta te u izradi likova za jaslice. Također, u pripremi su i radionice – prva je na redu 03. prosinca (utorak) od 18h kada će se izrađivati božićne dekoracije. Naglasak svih Argonautinih radionica je na konceptu 3R- recycle, reuse, reduce, to jest, u radionicama će se koristiti odbačeni materijali od kojih će se uz pomoć kreativnih ideja stvoriti prava mala umjetnička djela.

Radionice u Murteru održat će se još 07. i 10. prosinca, a u Šibeniku Argonauta gostuje 18. prosinca. Radionice utorkom su otvorene za sve zainteresirane, male i velike! Dok su radionice 07. i 18. prosinca namijenjene učenicima osnovnih škola. Također, neizostavno je spomenuti i sudjelovanje na Božićnom sajmu u Murteru u organizaciji Turističke zajednice Općine Murter -Kornati 15. prosinca. Većina ukrasa izrađenih na radionicama prodavat će se sajmu, a dio prihoda bit će dodijeljen župnom Caritasu.

Za sve one koji žele i u svom domu biti kreativni, Argonauta priprema savjete svakog dana adventa- na Facebook stranici “Eko Božić udruge Argonauta” upoznajte se s brojnim kreativnim idejama izrade dekoracija, predmeta za svakodnevnu upotrebu i sl., možda pronađete nešto što će vas zainteresirati i potaknuti vas na kreativnost!

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island