Argonauta proglašena najboljim organizatorom volontiranja u 2019. godini.

Datum objave: 9. prosinca, 2019.

Na međunarodni dan volontera, 05.12.2019. u organizaciji Savjeta mladih Šibensko-kninske županije u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku, dodijeljene su nagrade najboljim volonterima i organizatorima volontiranja. Između osam kandidata za najboljeg volontera te pet za organizatore volontiranja, tročlani žiri je izabrao udrugu Argonauta za najboljeg organizatora volontiranja u 2019. godini. Kriteriji za odabir su bili broj volonterskih sati i način na koji su oni utrošeni.

Dodjela nagrada za volontere i organizatore volontiranja pokrenuta je 2016. godine na inicijativu Savjeta mladih Grada Šibenika, a od ove godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije te se samim tim dodjela volonterskih nagrada širi na cijelu županiju.

Ova nagrada je veliko priznanje za djelatnike Argonaute, za sve volontera koji su kroz Argonautu dali svoj doprinos zaštiti prirodne i kulturne baštine, a bilo ih je preko 1000 te za sve institucije i pojedince koji su volonterski angažman prepoznali i podržali! 

Kako ne bi samo mi bili nagrađivani, na Međunarodni dan volontera nagradili svoje volonterke koje su dale veliki doprinos radu Udruge. Magdalena, Lucija i Kim s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, svojim su angažmanom zaslužile nagradu, a ovom prilikom im se iskreno zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se i svojim dugoročnim volonterima koji svaki dan svoje vrijeme, znanje i trud ulažu u ciljeve koje udruga Argonauta promovira! Radujemo se daljnjim volonterskim aktivnostima 🙂

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island