Argonautino gostovanje na Adventurici u Šibeniku- radionica “Ukrasom na grani ptičice nahrani”.

Piše: Ivana Marin — 19. prosinca, 2019.

Naša radionica „Ukrasom na grani ptičice nahrani“ jučer je održana u sklopu Adventurice u Šibeniku. Radionica se održala u Galeriji Matija gdje su djeca izrađivala hranilice za ptice od prirodnih materijala koje su 100% kompostabilne. Ovom radionicom smo djeci htjeli pokazati da uz malo truda i mašte mogu napraviti nešto lijepo i korisno. Ovaj Advent smo odlučili darovati prirodu, od koje smo svakodnevno obasuti darovima, i pomoći našim ptičicama u pronalasku hrane kako bi lakše prezimile ovu zimu. Nakon što su djeca izradila svoje hranilice, postavili smo ih u parkiću na Adventuri i tako još malo ukrasili prekrasan šibenski park.

Osim hranilica, djeca su se obogatila idejama za kreativan doček Božića kroz Adventski kalendar kojeg su naši EVS volonteri pripremili i prezentirali. Ideje potražite na: https://www.facebook.com/Eko-Bo%C5%BEi%C4%87-udruge-Argonauta-1002277826647756

Ovim putem se želimo zahvaliti cijelom timu Adventurice, a posebno Vinki Skorić na pozivu. Vjerujemo da su djeca nešto naučila i da su uživala, uživali smo i mi, a najviše će uživati naše ptičice.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka