Argonautino gostovanje na Adventurici u Šibeniku- radionica “Ukrasom na grani ptičice nahrani”.

Datum objave: 19. prosinca, 2019.

Naša radionica „Ukrasom na grani ptičice nahrani“ jučer je održana u sklopu Adventurice u Šibeniku. Radionica se održala u Galeriji Matija gdje su djeca izrađivala hranilice za ptice od prirodnih materijala koje su 100% kompostabilne. Ovom radionicom smo djeci htjeli pokazati da uz malo truda i mašte mogu napraviti nešto lijepo i korisno. Ovaj Advent smo odlučili darovati prirodu, od koje smo svakodnevno obasuti darovima, i pomoći našim ptičicama u pronalasku hrane kako bi lakše prezimile ovu zimu. Nakon što su djeca izradila svoje hranilice, postavili smo ih u parkiću na Adventuri i tako još malo ukrasili prekrasan šibenski park.

Osim hranilica, djeca su se obogatila idejama za kreativan doček Božića kroz Adventski kalendar kojeg su naši EVS volonteri pripremili i prezentirali. Ideje potražite na: https://www.facebook.com/Eko-Bo%C5%BEi%C4%87-udruge-Argonauta-1002277826647756

Ovim putem se želimo zahvaliti cijelom timu Adventurice, a posebno Vinki Skorić na pozivu. Vjerujemo da su djeca nešto naučila i da su uživala, uživali smo i mi, a najviše će uživati naše ptičice.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island