POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE.

Datum objave: 10. srpnja, 2020.

Predstavljanje projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka”

Ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za medije koja će se održati u utorak 14. srpnja 2020. s početkom u 9.30h, na adresi Uvala Čigrađa, Beach Bar Lantana, Murter.

Povod konferencije je predstavljanje javnosti projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka” koji je službeno otpočeo 29. svibnja 2020.godine te će trajati do 29. svibnja 2022. godine, odnosno 24 mjeseca, ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna bespovratnih sredstava koje sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85%) te Republika Hrvatska iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).

Nositelj projekta je Udruga za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta. Partneri na projektu su Općina Murter-Kornati, Kulturno-umjetnička udruga Zaokret, Ogranak Matice hrvatske u Murteru, Udruga za promicanje vrijednosti drvenog broda i tradicionalnih načina plovidbe „Latinsko idro“, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split te Sveučilište u Zadru. Suradnici ovog projekta su Karnevalska udruga „Murterske poklade“ i udruga Dramski amateri Murter.

Na konferenciji će biti prisutni predstavnici svih navedenih organizacija, uključujući i načelnika Općine Murter-Kornati Tonija Turčinova.

Veselimo se Vašem dolasku i srdačno Vas pozdravljamo!

U ime projektnog konzorcija,

Ivona Jadrić, dipl.oec., Razvojna direktorica Argonaute

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island