CLUENTUM – društvena igra na samom arheološkom nalazištu Colentum.

Piše: Suzana Suman — 20. kolovoza, 2020.

„Netko je ukrao blago! Moramo riješiti misterij!“

Pridružite nam se u petak, 21. kolovoza s početkom u 18.30 sati, na arheološkoj plaži Colentum i otkrijte kradljivca blaga!

Zaigrajte s nama edukativno zabavnu igru Cluentum i uživajte u čarima povijesnog rimskog grada smještenog na poluotoku Gradini na otoku Murteru.

Igra Cluentum se igra na otvorenom, namijenjena je obiteljima, grupama prijatelja i poznanika od 9 – 99 godina starosti, a cilj joj je otkriti gdje, kako i tko je ukrao blago.

Ono što vam garantiramo je da ćete naučiti zanimljive detalje iz rimske povijesti Murtera, odlično se zabaviti, a nakon igranja, poželjeti Cluentum igrati iznova!

Uz Cluentum će biti organizirane i aktivnosti izrade lovorovih vijenaca i igre starih Rimljana koje će nam otkriti na koji su način slobodno vrijeme provodili stari Rimljani.

Igra je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Obavezne su prijave u Argonautin Facebook ili Instagram inbox do 17h u petak, 21.8. U prijavi obavezno navesti jednu od opcija:
-HRV
-ENG
-svejedno

Ne propustite igru i vidimo se u petak!

Aktivnost će se provesti u sklopu projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira:

Eko patrola »

Vannastavni edukacijski program za održivi razvoj

Colentum »

Arheološki park Colentum

Sea is life »

Blog međunarodnih volontera

Jedro.eu

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka