CLUENTUM – društvena igra na samom arheološkom nalazištu Colentum.

Datum objave: 20. kolovoza, 2020.

„Netko je ukrao blago! Moramo riješiti misterij!“

Pridružite nam se u petak, 21. kolovoza s početkom u 18.30 sati, na arheološkoj plaži Colentum i otkrijte kradljivca blaga!

Zaigrajte s nama edukativno zabavnu igru Cluentum i uživajte u čarima povijesnog rimskog grada smještenog na poluotoku Gradini na otoku Murteru.

Igra Cluentum se igra na otvorenom, namijenjena je obiteljima, grupama prijatelja i poznanika od 9 – 99 godina starosti, a cilj joj je otkriti gdje, kako i tko je ukrao blago.

Ono što vam garantiramo je da ćete naučiti zanimljive detalje iz rimske povijesti Murtera, odlično se zabaviti, a nakon igranja, poželjeti Cluentum igrati iznova!

Uz Cluentum će biti organizirane i aktivnosti izrade lovorovih vijenaca i igre starih Rimljana koje će nam otkriti na koji su način slobodno vrijeme provodili stari Rimljani.

Igra je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Obavezne su prijave u Argonautin Facebook ili Instagram inbox do 17h u petak, 21.8. U prijavi obavezno navesti jednu od opcija:
-HRV
-ENG
-svejedno

Ne propustite igru i vidimo se u petak!

Aktivnost će se provesti u sklopu projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island