SASTANAK/RADIONICA OSMIŠLJAVANJA MOGUĆNOSTI SURADNJE NA BOLJEM KORIŠTENJU PROSTORA U JAVNOM VLASNIŠTVU NA PODRUČJU OPĆINE MURTER KORNATI – EX-SOKOLANA I KINO SALA ŽUT.

Datum objave: 14. siječnja, 2021.

U okviru projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka“ nastavljamo s organizacijom sastanaka i radionica sa zainteresiranim dionicima. Cilj ovih susreta je prikupljanje ideja, prijedloga, ali i iskaza interesa, potreba i mogućnosti suradnje na boljem korištenju vrijednih javnih prostora na području Općine Murter Kornati. Osnovna namjera je aktiviranjem ovih javnih resursa doprinijeti unapređenju kvalitete života, ali i razvoju novih društvenih, gospodarskih, kulturnih, obrazovnih, ekoloških i drugih aktivnosti i projekata koji mogu pomoći i u pružanju odgovora i povećanju otpornosti na aktualne izazove i krize.

Sastanak je uključio kratko upoznavanje s projektom, ciljevima i mogućnostima uključenja te razgovor i diskusiju oko osmišljavanja mogućih zajedničkih programa, projekata i aktivnosti za navedene prostore. Sastanak se održao u Edukacijskom centru, Put hrvatskih vladara 47, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Ova aktivnost je dio provedbe projekta DC Jedro koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island