KAPACITIRANJE ZA ORGANIZACIJU I KOORDINACIJU AKTIVNOSTI DRUŠTVENOG CENTRA JEDRO – KOMUNIKACIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA.

Datum objave: 12. veljače, 2021.

Jučer, 11.2.2021. u prostorijama Edukacijskog centra u Murteru održao se edukativni trening na temu komunikacije na društvenim mrežama bez kojih se danas ne može zamisliti relevantna vidljivost aktivnosti i djelovanja poslovnih subjekta i organizacija bez obzira kojom se djelatnošću bave.
Društvene mreže nam, osim vidljivosti pružaju mogućnost okupljanja naše ciljne publike kao i mogućnost izravne interakcije s njom što za djelovanje organizacija civilnog društva može imati velike i značajne prednosti.
Ovaj će se poludnevni trening posebno osvrnuti na marketing udruga, odnosno neprofitnog sektora, a sve u cilju organizacije i koordinacije aktivnosti unutar partnerskih organizacija civilnog društva projekta JEDRO.
Prvi dio treninga sastojao se od upoznavanja s društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedin, načinima funkcioniranja kao i s osnovnom terminologijom, a u drugom dijelu, koji je bio praktičan, sudionici treninga su i sami kreirati sadržaj za društvene mreže imajući u vidu sadržaj koji žele komunicirati i konkretnu publiku kojoj se žele obraćati u sklopu projekta.

Trening je vodila Suzana Suman iz udruge Argonaute, koordinatorica za promidžbu i vidljivost projekta Jedro.

Ova aktivnost je dio provedbe projekta DC Jedro koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island