PREDSTAVLJANJE ERASMUS+ PROGRAMA MOBILNOSTI ZA OSOBE OD 18+ GODINA (BEZ GORNJE DOBNE GRANICE).

Datum objave: 26. svibnja, 2021.

Uvriježeno je mišljenje da je Erasmus+ program namijenjen samo za mlade do 30 godina starosti, no postoje mogućnosti i za osobe starije od 30 godina koje imaju želju posjetiti različite zemlje, otkrivati različite kulture, stvoriti nova poznanstva, naučiti strani jezik, steći nove vještine te unaprijediti svoje kompetencije. Dobra je vijest da se za sudjelovanje u Erasmus+ programu NE treba nužno imati završen fakultet niti imati neko posebno zanimanje.

Upravo je o ovim temama svim zainteresiranima govorio Argonautin volonter Juan koji je do sada stekao bogato iskustvo u programima razmjene mladih.

Juan se u svojoj prezentaciji fokusirao na tečajeve obuke objavljene na web stranici SALTO YOUTH koju je zajedno sa svim sudionicima istraživao kako bi našli najprikladnije mogućnosti za svoju eventualnu priliku razmjene. Također su se na ovoj radionici analizirali pozivi i različiti prijavni obrasci. koje možemo pronaći. Ovo informativno druženje Juan je završio sa nekoliko savjeta za uspješnu prijavu kao i dijeljenjem svojih osobnih iskustava. Ovo predstavljanje je financirano od Europske unije.

Ova se aktivnost također provodila u sklopu kalendara Društvenog centra Jedro. Projekt Jedro financiran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island