LJETNI EDUKACIJSKI PROGRAM 2021..

Datum objave: 29. lipnja, 2021.

Udruga Argonauta će i ove godine djeci od 5 do 8 godina nuditi svoj ljetni edukacijski program koji će se održavati svaki tjedan tijekom srpnja i kolovoza.

Ljetni edukacijski program provodi se već više od deset godina u obliku kreativnih radionica povezanih s temama mora, ljeta, ekologije i održivosti kako bi djecu kroz igru i neformalne metode učenja potaknuli na kreativno i kritičko promišljanje o suživotu čovjeka i prirode, kroz njima bliske pojmove.

Glavni cilj Argonautinog edukacijskog programa jest kod djece osvijestiti prirodne ljepote ovog našeg djelića Mediterana kao i veliku potrebu da pazimo na ekološki otisak koji svjesno ili nesvjesno ostavljamo. Tako ćemo se iduća dva mjeseca, na kreativan i zabavan način s našim najmlađima baviti temama recikliranja, smanjivanja otpada, prenamijene i produljivanja životnog vijeka predmeta koji  se vrlo lako odbacuju.

U sezoni 2021. Argonautin  Ljetni edukacijski program za djecu, nudit ćemo na dvije lokacije; u Murteru kroz projekt Društveni centar Jedro u jutarnjem terminu na plaži Čigrađa i u Vodicama na Plavoj plaži, u sklopu razvoja društvenog poduzetništva naše udruge.

Točni termini, lokacije, kao i teme radionica bit će objavljivane na webu i Facebook stranici Argonaute i Društvenog centra Jedro, svakog ponedjeljka za taj tjedan.

Pratite nas i vidimo se uskoro!

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island