SASTANAK (1.3.1.) O MEĐUSOBNOM DOPRINOSU NA KLJUČNIM MANIFESTACIJAMA – FESTIVAL SLOBODNE GLAZBE.

Datum objave: 30. lipnja, 2021.

U utorak, 29.6.2021. u Društvenom centru Jedro i u sklopu projekta Jedro održao se sastanak sa našim partnerskim udrugama. Na sastanku se razgovaralo o tome na koji način partnerske udruge mogu doprinijeti organizaciji i održavanju Festivala slobodne glazbe koji će se održati 9., 10. i 11. srpnja 2021. na plaži Luke u Caffe baru Reful u organizaciji KUU Zaokret.

Nina Šegović i Darko Živković, odnosno predstavnici udruge Zaokret, sa ostalim prisutnima na sastanku (potpisna lista u prilogu) su podijelili informacije o potrebama za volonterima prije i za vrijeme održavanja festivala. Poslovi za koji su im potrebni volonteri su sljedeći; regulacija prometa za vrijeme festivala, serviranje hrane glazbenicima, nošenje tehničke opreme, pomoć u dijeljenju letaka te u oglašavanju na društvenim mrežama.

Također, u sklopu Festivala nekoliko dana ranije, 6.,7. i 8. srpnja planira se održavanje radionice eko scenografije koja bi Festivalu dala zelenu notu pa će pomoć biti dobrodošla i na toj aktivnosti.

Predstavnici ostalih udruga će se organizirati prema raspoloživom vremenu i kompetencijama te u suradnji sa zaposlenicom Zaokreta, Ninom Šegović iskoordinirati potrebnu pomoć u obliku volonterskog rada.

Projekt Jedro financiran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island