THOR RADIONICA.

Datum objave: 30. lipnja, 2021.

U utorak, 29. lipnja u sklopu aktivnosti Društvenog centra Jedro u 10.00h održala se radionica na temu THOR kartica (The Heart Of Reflection). Tema radionice je korištenje alata za razmišljanje nazvan “THOR” (Srce Refleksije) koji je proizvod strateškog partnerstva s Erasmus programom.

Radionicu je održao Igor Spetič Speja iz Splita, certificirani trener mnogih neformalnih programa, a naši volonteri su odmah i testirali alat. Dvoje volontera koji su pri kraju svoje volonterske službe, Eleonora i Juan, osvrnuli su se na dosadašnje iskustvo u Argonauti dok je Costanza, naša najnovija volonterka razmišljala o budućnosti svoje volonterske službe.

Također, pomoću alata za debriefing nazvanog The House Of Reflection, volonteri su “prošetali” kroz četiri prostorije kako bi osvijestili osjećaje, činjenice, zaključke i plan za budućnost (4F – Feelings, Facts, Findings, Future). Volonterima se alat uvelike svidio upravo zbog toga što proces čini zanimljivijim te potiče maštu na kreativnije razmišljanje i zaključke.

Ako i sami želite iskušati ovaj alat i reflektirati se na dan, poslovni uspije ili neuspjeh, plan, odnos itd. online aplikaciju možete pronaći OVDJE. Radionica se financirala iz Europske unije.

Djelić atmosfere sa radionice donosimo u galeriji fotografije.

Ova se aktivnost također provodila u sklopu kalendara Društvenog centra Jedro. Projekt Jedro financiran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island