ZAŠTO ERASMUS PLUS?.

Datum objave: 18. kolovoza, 2021.

Udruga za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja već dugi niz godina sudjeluje EU-ovom programu Erasmus + kojim se podupiru visoko obrazovanje, strukovno obrazovanje i osposobljavanje, školsko obrazovanje (uključujući rani i predškolski odgoj), obrazovanje odraslih, mladi i sport u Europi. Osim dugoročnih i kratkoročnih volontera koji godinama pridonose radu Udruge i vrijednostima za koje se zalaže, preko programa se organiziraju i brojne razmjene mladih te treninzi za osobe koje rade s mladima.

Posljednja razmjena mladih koju je udruga Argonauta organizirala nosi naziv „Say No to plastic future“, a okupila je 42 sudionika iz Portugala, Španjolske, Latvije, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Više o samoj razmjeni možete pročitati ovdje.

Svrha ovog članka je predstaviti benefiti koje možete očekivati ako se uputite u avanturu života zvanu Erasmus +, a samo malen dio svega onoga što se može naučiti tijekom jedne razmjene mladih donosimo u nastavku.

Nadamo se da će poruke ovih mladih ljudi koji su podijelili svoje iskustvo, motivirati i vas da napravite novi korak za sebe.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island