RADIONICA – IZRADA PRIJEDLOGA VIZIJE, MISIJE, CILJEVA I AKTIVNOSTI TE MODELA UPRAVLJANJA JAVNIM PROSTORIMA (2.1.4.).

Datum objave: 14. listopada, 2021.

U srijedu, 13. listopada 2021. u prostorijama DC Jedro održana je radionica na kojoj smo putem metode World Cafe-a pokušali doći do prijedloga vizije, misije, ciljeva i aktivnosti te modela upravljanja javnim prostorima na području Općine Murter-Kornati u sklopu projekta Jedro.

Sudionici radionice bili su članovi lokalne zajednice koji su na neki način već sudjelovali u istraživanju potreba, mogućnosti i interesa korištenja javnih prostora na području OMK ispunjavajući ANKETU u kojoj smo ih pitali za njihove ideje i sugestije za javne prostore: Raduč, Kino sala Žut, Amphorarium, bivšu Sokolanu sa Zavičajnom zbirkom Marka Mudronje Repca i plažu Colentum.

Na radionici se radilo u grupama – svaka grupa bila je zadužena za izradu prijedloga vizije, misije, strateških ciljeva i aktivnosti za jedan određene javni prostor. Ovi prijedlozi su bili rađeni prema uputama koje su sudionici dobili od voditelja radionice iz CEDRA-e Split i udruge Argonauta.

Nakon izrade svojih prijedloga, svaka je grupa prezentirala ono što su osmislili, a ostali su bili pozvani da komentiraju napisano.

Sadržaj flip chartova biti će prepisan i proslijeđen partnerima iz CEDRA-e koji će poslužiti za izradu finalnog dokumenta.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island