Argonauta primjer dobre prakse – Lokalnim promjenama do održive budućnosti.

Datum objave: 7. prosinca, 2021.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je promotivni video Švicarsko-hrvatskog programa suradnje kroz koji se sufinanciralo 52 projekta u iznosu od 43 milijuna kuna.

Kroz ovaj program, udruga Argonauta je provela projekt Plava Eko-patrola kroz koji se obnovio Edukacijski centar za održivi razvoja otoka i priobalja Šibensko-kninske županije u Murteru te proveo Pilot program edukacijskog programa Plave Eko-patrole u 7 osnovnih škola Šibensko-kninske županije. Video projekta pogledajte ovdje.

Čast nam je i zadovoljstvo što je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske prepoznao projekt Plava Eko-patrola kao primjer dobre prakse te zajedno s udrugom ZMAG, Biovrt, ODRAZ, ZIR -Zajednica i ravoj, IKS i Izviđački klub Javor Osijek predstavio naša iskustva.

Video Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske pod nazivom “Lokalnim promjenama do održive budućnosti” pogledajte ovdje.

Ovim putem se zahvaljujemo Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske koji su nam pružali konstantnu podršku u realizaciji projekta Plava Eko-patrola! Nadamo se nastavku ove lijepe suradnje i uzajamnoj podršci pri kreiranju održive budućnosti. 🙂

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island