VEČER POEZIJE I PERFORMANSA U AZIMUTA.

Datum objave: 20. travnja, 2022.

Udruga Argonauta u suradnji s klubom Azimut organizira „Večer poezije i performansa“. Događaj će se održati 21. travnja 2022. u klubu Azimut s početkom u 19:00 h, a glavni nositelji događaja su sudionici razmjene mladih „Looking back – Moving forward!“ kojima je glavni cilj izgraditi most između prošlosti i budućnosti, naučiti iz prijašnjih sukoba kako bi bili nositelji mira u budućnosti.

Razmjena mladih „Looking back – Moving forward!“ odvija se u Šibeniku od 15. do 23. travnja te je okupila je 43 mladih sudionika iz Španjolske, Italije, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Turske kako bi podijelili svjedočanstva prijašnjih generacija na temu sukoba, ali i svih „malih“ stvari te značajnih objekata koji su im pružale utjehu i nadu za vrijeme teških vremena.

Kroz poeziju i performans, mladi će na interesantan i emotivan način prezentirati vlastite vrijednosti, prikupljena svjedočanstva, značajne objekte te poruke ljubavi i mira.
Iako dolaze sa svih strana svijeta, iako ih razlikuju vjera, tradicija, jezik, kultura u svima njima postoji nešto više što ih veže… Što veže sve nas. Više o tome što nas veže saznajte u klubu Azimut, 21. travnja 2022. s početkom u 19:00 h.

Performans i poezija bit će na engleskom jeziku, ali za shvaćanje poruke bit će dovoljan i jezik ljubavi.

Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island