POZIV UDRUGAMA I JAVNIM USTANOVAMA NA KORIŠTENJE PROSTORA DRUŠTVENOG CENTRA JEDRO.

Datum objave: 7. studenoga, 2022.

Murter je u svibnju 2021. godine dobio novouređeni prostor koji je zamišljen da služi kao platforma za ostvarenje međusektorske suradnje i društvenog razvoja kroz pružanje društvenih programa i  aktivnosti svima zainteresiranima u Murteru, ali i šire.

Riječ je o Društvenom i coworking centru Jedro koji se nalazi u zgradi Općine (Butina2, 22243 Murter, 2.kat) i u kojem se može rezervirati i koristiti prostor za različite sastanke, prezentacije, sjednice, skupštine, tribine, probe, predavanja, radionice i slične aktivnosti, ali i kao povremeno ili stalno radno  mjesto (u duhu popularnog remote rada) u sali za sastanke, dvorani ili na radnim jedinicama.

Jedro je prostor koji je otvoren svima; a s obzirom da je Društveni centar Jedro nastao s ciljem da udrugama i ustanovama na području Murtera omogući kvalitetnije uvjete za rad i provođenje njihovih aktivnosti, prostor Jedra otvoren je svim lokalnim udrugama i javnim ustanovama s područja Murtera potpuno besplatno uz prethodnu rezervaciju prostora.

Što Jedro nudi?

Sala za sastanke

U sklopu Coworking centra Jedro moguće je rezervirati salu za sastanke koja može primiti maksimalno 14 osoba. Korisnicima je u sali za sastanke na raspolaganju wi fi, televizor, stalak za flip chart, konferencijski stol i stolice. Sala je opremljena i klimatizacijom, a odvojena je od dvorane staklenim zidom. Osim tehničkih uvjeta koje korisnicima stoje na raspolaganju, prostor sale je prozračan, okupan prirodnim svjetlom, a kroz prozore sale pruža se impresivan pogled na murterski akvatorij.

Ukoliko se sala za sastanke želi koristiti zajedno s dvoranom, dvoranu je potrebno zasebno rezervirati.

Dvorana

U sklopu prostora Jedro moguće je rezervirati i dvoranu koja može primiti maksimalno 20 osoba. Korisnicima u dvorani na raspolaganju je wi fi, projektor, projekcijsko platno, stalak za flip chart, mikrofoni, mikseta, ormarići za odlaganje koje je moguće zaključati, stolice, stolovi koji se mogu prilagoditi željenom tipu aktivnosti. Prostor je klimatiziran, prozračan i okupan prirodnim svjetlom, a od sale za sastanke odvojen je staklenim zidom. Salu je moguće koristiti u isto vrijeme kada i dvoranu. Ukoliko se dvorana želi koristiti zajedno sa salom za sastanke, potrebno ju je zasebno rezervirati.

Radne jedinice

Dvoranu i salu za sastanke moguće je koristiti kao radne jedinice. Moguće je koristiti radni stol i zajedno s njim svu gore nabrojanu opremu.

Kako rezervirati prostor?

Željeni termin možete rezervirati na mail jedro@argonauta.hr, na broj telefona 099/389 4911 te kroz rezervacijski sustav na linku https://jedro.eu/coworking-centar/#najam-prostora

Slobodno informaciju proslijedite suradnicima za koje smatrate da imaju potrebu za opisanim prostorom.

Više informacija – kontakt osoba: Suzana Suman, suzana@argonauta.hr 099/389 4911.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island