Otkrij arapsku kulturu – o Jordanu.

Datum objave: 3. veljače, 2023.

Jučer, 2. veljače 2023. u Društvenom centru Jedro, naša je volonterka Sarah predstavila svoju zemlju Jordan; njezinu  povijest, jezik, kulturu, gastronomiju i turistička odredišta.

Ovo predavanje bilo je jako zanimljivo, a kroz njega smo saznali da i Jordanci vole ritualno ispijati kave te da su jako gostoljubiv narod.

Jučerašnje druženje bilo je samo uvod u seriju druženja koje će se odvijati idući mjesec, a već sljedeću srijedu, svi će zainteresirani moći saznati nešto više o arapskom pismu kada će se i sami okušati u pisanju s desna na lijevo! J

Vidimo se u srijedu u DC Jedro!

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

*Europske snage solidarnosti program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire. Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island