Prezentacija francuske kulture u OŠ Murterski škoji.

Datum objave: 8. ožujka, 2023.

U petak, 3. ožujka 2023. naša volonterka Rose održala je prezentaciju svoje francuske kulture učenicima Osnovne škole Murterski škoji. Na ovom satu učenici su na zabavan način, sudjelujući u kvizu Kahoot! mogli saznati zanimljivosti o Francuskoj, francuskom jeziku, gastronomiji, kulturi, povijesti… Zanimljivo je bilo čuti da učenici znaju mnogo informacija o Francuskoj revoluciji, čak i više od same Rose, što nije čudno jer upravo su o Francuskoj revoluciji učili na povijesti, a uz to su i Francusku revoluciji uprizorili na ovogodišnjim Murterskim bakama.

*Europske snage solidarnosti program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine.  Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island