DIO SMO PROJEKTA “REZOLUCIJA ZEMLJA” KOJI SE NAŠAO U TOP 5 NAJBOLJIH PROJEKATA U SVIJETU.

Datum objave: 16. ožujka, 2023.

Primili smo veliku vijest da se projektu Rezolucija Zemlja, kojega je i naša udruga Argonauta dio, smiješi “medijski Oskar” u kategoriji za najbolji društveno odgovorni projekt. Nominacija za INMA Global Media Awards veliko je priznanje ovom projektu čiji je pokretač Večernji lista, a dodjelu nagrada s nestrpljenjem iščekujemo.

Od 775 prijava, od kojih su 239 medijski brendovi iz 40 zemalja, u top 5 finalista u kategoriji za najbolji društveno odgovorni projekt ušla je Rezolucija Zemlja što je izniman uspjeh za ovaj projekt.

Godinu dana projekta Rezolucija Zemlja prigodno je proslavljeno uz dodjelu zahvalnica partnerima i prijateljima projekta, a u Večernjem su najavili i ostale aktivnosti koje nam slijede.

Nakon više od 50 aktivnosti, 45 akcija čišćenja, više od 120 tisuća počišćenog smeća, dvije konferencije i ostalih aktivnosti slijede novi veliki planovi u nastavku 2023. godine. U tijeku je akcija „Budi i ti do Rezolucije Zemlja“ u kojem će Večernji list posaditi drvo za svakog potpisnika dokumenta Rezolucija Zemlja. U duhu samog projekta, dokument je naravno u digitalnom obliku.

Povodom dana Planeta Zemlje Večernji list će organizirati najveću akciju čišćenja do sad, a pokreću i „Zelenu akademiju“ za učenike osnovnih škola. U planu su i “Zero waste” izazov te ostale akcije, a sve pravovremene informacije pronađite na  web stranici.

Nama u Argonauti je jako drago biti dijelom ovog projekta i zajedno s ostalim sudionicima doprinositi čistoći i zdravlju našeg planeta!

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island