OTKRIJ ARAPSKU KUHINJU!.

Datum objave: 16. ožujka, 2023.

Jučer, 15.3.2023. smo u Udruzi Argonauta naučili kuhati jedno vrlo tradicionalno jordansko-levantsko jelo, Makloubeh – što znači preokrenut ili naopak jer se sve slaže jedno na drugo pa se nakon kuhanja lonac okrene i tako posluži .
U kuhanju i pravljenju salate pomogli su Murterini koji su došli na ovo kulinarsko druženje. Dok se jelo kuhalo, gledali smo i nekoliko videa o Jordanu i Palestini za potpuni doživljaj.
Na kraju smo uživali u zajedničkoj večeri uz arapsku glazbu (Um kalthoum i Fayrous =D), a sve to priredila nam je naša volonterka Sarah iz Jordana 🙂

Djelić atmosfere dijelimo vam u galeriji slika!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island