OTKRIJ ARAPSKU KUHINJU!.

Datum objave: 16. ožujka, 2023.

Jučer, 15.3.2023. smo u Udruzi Argonauta naučili kuhati jedno vrlo tradicionalno jordansko-levantsko jelo, Makloubeh – što znači preokrenut ili naopak jer se sve slaže jedno na drugo pa se nakon kuhanja lonac okrene i tako posluži .
U kuhanju i pravljenju salate pomogli su Murterini koji su došli na ovo kulinarsko druženje. Dok se jelo kuhalo, gledali smo i nekoliko videa o Jordanu i Palestini za potpuni doživljaj.
Na kraju smo uživali u zajedničkoj večeri uz arapsku glazbu (Um kalthoum i Fayrous =D), a sve to priredila nam je naša volonterka Sarah iz Jordana 🙂

Djelić atmosfere dijelimo vam u galeriji slika!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island