KOCKICE SU BAČENE!.

Datum objave: 12. svibnja, 2023.

Jeste li kad čuli za društvenu igru story cubes?

Kako ljudski mozak stalno razmišlja u slikama, istražuje veze između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i na taj način preživljava… odlučili smo vidjeti kakve slike u glavi ima naša volonterka Rose.

Bacila je kockice i krenula se reflektirati na mjesec travanj. Travanj je za nju značio posjet Bosni i Hercegovini, pričanje francuskog jezika prvi put otkad je došla volontirati na otok, ali i odluke koje mora donijeti, a važne su za njezinu budućnost.

Zanimljivo je kako jednu slika može biti interpretirana na 100 drugih načina. Predlažemo da je zaigrate, pa se uvjerite sami! 😀

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island