KOCKICE SU BAČENE!.

Datum objave: 12. svibnja, 2023.

Jeste li kad čuli za društvenu igru story cubes?

Kako ljudski mozak stalno razmišlja u slikama, istražuje veze između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i na taj način preživljava… odlučili smo vidjeti kakve slike u glavi ima naša volonterka Rose.

Bacila je kockice i krenula se reflektirati na mjesec travanj. Travanj je za nju značio posjet Bosni i Hercegovini, pričanje francuskog jezika prvi put otkad je došla volontirati na otok, ali i odluke koje mora donijeti, a važne su za njezinu budućnost.

Zanimljivo je kako jednu slika može biti interpretirana na 100 drugih načina. Predlažemo da je zaigrate, pa se uvjerite sami! 😀

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island