ZIMA PUNA ŽIVOTA.

Datum objave: 24. siječnja, 2024.

U srijedu 24. siječnja 2024. započeli smo s provedbom novog oblika rekreacije – ZIMA PUNA ŽIVOTA!

Ovaj program nudi alternativne oblike zabave za sve one koji žele razbiti dosadnu svakodnevicu i unijeti nešto novo u svoje slobodno vrijeme.

Prva aktivnost bila je ZUMBA – fitnes program savršen za sve koji žele uključiti više pokreta u svoju sportsku rutinu, ali na zabavan način kroz ples. Veliki odaziv ove radionice ukazuje da je upravo nešto novo trebalo zajednici u Murteru.

Za vas spremamo još razne aktivnosti poput tečaja joge i poslijepodneva društvenih igara, a do tad pogledajte kako je izgledala prva radionica, a tu možete i pogledati kalendar nadolazećih aktivnosti!

Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island