ZADNJI DAN SIJEČNJA REZERVIRAN JE ZA HIP HOP.

Datum objave: 1. veljače, 2024.

Najdepresivniji mjesec u godini pozdravili smo s našom hip hop radionicom, jer kako se boriti protiv siječanjskog bluesa, nego plesom!

Već tradicionalno naše volonterke Romina i Juliette za polaznike su pripremile raznolik repertoar od zabavnih igara poput kraljice majmuna gdje jedna osoba radi plesne pokrete, a ostali je moraju kopirati, do igre zrcala koja služi za zagrijavanje.

Vježbanje i usavršavanje koreografije je bilo sljedeće na redu, naravno uz učenje novih koraka. Cure su morale u paru osmisliti vlastite korake koje će na sljedećem treningu predstaviti jedni drugima. Motiviranost i želja za napredovanjem je očita jer svaki put nas iznenade s vještim plesnim pokretima.

Ponovno plešemo sljedeće srijede, a do tada pogledajte kako smo se proveli jučer.

Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island