PREDSTAVLJANJE FRANCUSKE KULTURE U OŠ MURTERSKI ŠKOJI..

Datum objave: 5. veljače, 2024.

U petak, 2.2., naša ESC volonterka Juliette imala je priliku upoznati učenike OŠ Murterski škoji s Francuskom kulturom. Od gastronomskih delicija do poznatih osoba, Juliette je na interaktivan način predstavila interesantne činjenice o svojoj Domovini. Kroz princip kviza, učenici su se natjecali tko će imati više točnih odgovora na pitanja o Francuskoj kulturi, dok su pri tom učili osnove jezika i izgovora.

Učenici su saznali zanimljivosti o europskom dragulju i na taj način obogatili svoje znanje, ali i osvijestili o različitostima među raznim kulturama na europskom tlu.

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island