Parlez-vous français?.

Datum objave: 21. veljače, 2024.

U sklopu našeg programa “Zima puna života”, jučer smo održali još jedan tečaj stranog jezika, ovog puta francuskog. S obzirom da naša dugoročna ESC volonterka Juliette dolazi upravo iz Francuske, rado je osmislila kreativnu radionicu na kojoj su polaznici uspijeli naučiti osnove ovog prekrasnog jezika.

Radionica je započela s osnovama koje nam svima mogu koristiti, poput pozdrava i predstavljanja sebe. Zatim smo naučili brojeve od 1 do 10 koji su itekako predstavljali izazov na sve nas, ali uz malo truda i to smo upjeli usavršiti. Radionicu smo završili bingom brojeva na francuskom te zabavnim igrama.

Sljedeći tjedan nas čeka poslijepodne društvenih igara koje ne želite propustiti!

Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island