STORYTELLING REFLEKSIJA.

Datum objave: 1. ožujka, 2024.

Veljača je završila, a ožujak je donio na Murter pravi duh proljeća. Iako kalendarski još nismo tu, već uživamo u rascvjetalim bademima.

Veljača je, iako kratka, za naše ESC volonterke bila duga i ispunjena raznim aktivnostima i događanjima. S obzirom na to, refleksija je ovog mjeseca provedena uz pomoć metode storytellinga. Koristeći se Dixit karticama, Juliette i Romina reflektirale su se na prethodni mjesec i sve događaje koje su ga obilježile. Uviđanjem trenutaka iz prošlog mjeseca, postali su im jasni izazovi koji moraju prihvatiti u nadolazećem periodu.

Pokušajte iskoristiti ovu metodu ako imate kako bi na zanimljiv način vratili draga sjećanja i uvidjeli promjene koje su se desile u određenom razdoblju.

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island