RADIONICA KREATIVNOG CRTANJA U JEDRU.

Datum objave: 20. ožujka, 2024.

Crtanje za neke dolazi potpuno prirodno, no drugima predstavlja veliki izazov. Upravo iz tog razloga, naša ESC volonterka Romina u utorak 19. ožujka održala je radionica crtanja u DC Jedru.

Za pretposljednju radionicu programa Zima puna života, posvetili smo se crtanju prateći jednostavne korake. Naši polaznici su od jednostavnih oblika kruga i trokuta stvorili kreativne likove iz crtića. Zaista smo impresionirani s krajnjim radovima!

Sljedeći tjedan organiziramo zadnju radionicu u sklopu zimskog programa, a ovaj program završavamo kako smo i počeli – PLESOM!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island