HIP-HOP RADIONICU ZAVRŠILI SMO VESELIM NASTUPOM.

Datum objave: 29. svibnja, 2024.

Od studenog 2023. do travnja 2024., murterska djeca imala su priliku okušati se u novoj vrsti rekreacije – hip-hop ples! U nešto manje od pola godine, naši polaznici naučili su razne koreografije i potpuno nove pokrete koje je došlo vrijeme pokazati lokalnoj zajednici.

Povodom dana škole OŠ Murterski škoji, u utorak 28. svibnja 2024. oranizirana je priredba na kojoj su učenici pokazali svoje talente i hobije. Među svim sudionicima, našle su se i naše polaznice s hip-hop radionice koje su plesale koreografiju “shake it off” na istoimenu pjesmu. Ovaj veseli i razigrani ples digao je cijelu publiku na noge, a mi smo najponosniji na naše cure koje su prebrodile svoje strahove i stale na pozornicu, te pokazale svima čari hip-hopa.

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način bili dio ove priče, te se nadamo da ćemo i u budućnosti murterskoj djeci ponuditi još novih i uzbudljivih oblika rekreacije!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island