LIPANJ KROZ VRTULJAK.

Datum objave: 10. srpnja, 2024.

Srpanj je došao na vrata, što znači da je vrijeme za našu refleksiju proteklog mjeseca. Nove eko-srijede, mid term trening, izleti na Kornate – mjesec ispunjen aktivnostima. Kakvi su osjećaji o proteklom mjesecu?

Refleksiju smo iskoristili za sagledanje emocija i mentalnog zdravlja u toku mjeseca. Naše ESC volonterke Juliette i Romina na listu papira morale su nacrtati vrtuljak u kojem svaka linija predstavlja dobre i loše trenutke koji su se dogodili u prethodnom razdoblju. Ovo im je omogućilo da pogledaju širu sliku svojih emocija kroz mjesec, te što su im okidači i stresori u vremenima kad se mentalno ne osjećaju dobro.

Probajte i vi stvoriti vlastiti vrtuljak, nadamo se što ravniji!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forumArgonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island